Siguenos en Picasa Instagram Pinterest Siguenos en Picasa

13 de març 2014

Madeamà, bosses infantils diferents




El handmade està de moda, i la veritat, coneixent projectes com aquest, no m'extranya!

Us presento a Madeamà, la marca sota la qual la Sílvia i l'Elvira, apassionades pel disseny tèxtil, ens presenten els seus productes. Motxilles i bosses de tela infantils (o no...) espectaculars, fetes a mà, uns estampats molt ben triats, combinacions de color atrevides i diferents, tela de cotó de qualitat, acabats professionals, així és impossible resistir-s'hi!
Van començar a fer aquestes bosses pels seus fills i veient l'èxit que tenien, han decidit posar-les a l'abast de tothom, gràcies noies!

A més, he tingut el super plaer d'haver-les conegut personalment i de fotografiar els seus productes, aquí us en deixo una mostra, estic segura que us encantaran!

Amor a primera vista, a que sí!

Si voleu saber més sobre Madeamà, entreu al seu Facebook i si no podeu esperar per comprar alguna d'aquestes bosses aneu directament a la seva botiga. Veureu que tenen bosses de vàries mides, per usos diferents, i també fan banderoles i els preciosos ninos que heu vist en una foto.

Sílvia, Elvira, ha estat un veritable plaer conèixer-vos a vosaltres, als vostres peques, i als vostres productes, segur que ens tornarem a veure ben aviat!

2 comentaris :

madeamà ha dit...

Gràcies Mireia!!
Ens va passar la tarda volant i vam disfrutar molt de la super sessió.
Ets una artista!!!
Una abraçada!
Fins aviat

mim ha dit...

Merci noies! crec que tots ens ho vam passar suuuuuper bé!!

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari!

 
Cerca'ns a Google+