Siguenos en Picasa Instagram Pinterest Siguenos en Picasa

Sessions


Una sessió de fotos sol tenir una durada de entre 1 i 2 hores, tot i que no miro mai el rellotge.... m'agrada fer fotos fins que estic satisfeta amb el material que tinc.

El lloc el podeu triar vosaltres, perquè el coneixeu i us agrada. En parlarem abans de confirmar-lo, triant el millor moment del dia per aprofitar la llum natural.
També podem fer la sessió de fotos a casa vostra si us sentiu més còmodes (sobretot per les sessions d'embaràs), si us ve de gust deixar-m'hi entrar.... Una bona finestra o balcó per on entri força llum ens permetrà fer fotos molt maques.

En quant a la roba, sempre recomano que porteu roba amb la que us sentiu ben còmodes, i no us sentiu extranys, penseu que seran fotos que mirareu durant anys, l'ideal és que us veieu tal com sou.
Crec que l'ideal són els tons naturals o no massa estridents, almenys que els colors molt llampants sigui el que porteu habitualment. Mireu d'evitar grans marques, grans dibuixos, ratlletes o quadrets.
Per sessions de fotos familiars, mireu de portar colors semblants. L'exemple ideal és que tots porteu texans i samarreta o camisa blanca.

Abans de la data que triem per a la sessió estarem en contacte, ja sigui per telèfon, per mail, whats app, o qualsevol altre mitjà, i resoldrem tots els dubtes, i així us coneixeré una mica per saber el tipus de foto i edició que més us pot agradar. 


Un cop tingui les fotos editades, us ensenyaré la tria que faci, que voltarà les 20-30 fotos.

Podeu triar com voleu que us entregui les fotos de la sessió.
Podem fer un DVD amb les fotos en alta resolució, podem fer un àlbum, còpies en paper a la mida que vulgueu, ampliacions, composicions...
Ens adaptarem a totes les possibilitats, segons el que més us convingui.

Per qualsevol consulta, poseu-vos en contacte amb mi a mireia@mimfotografia.com0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari!

 
Cerca'ns a Google+