Siguenos en Picasa Instagram Pinterest Siguenos en Picasa

24 de desembre 2014

BONES FESTES !!!



El Nadal ja és aquí, us volem desitjar molt bones Festes, i que pugueu gaudir de la companyia de les persones que més estimeu.

Aquest any, per fer la Nadala hem fet un arbre dels bons moments. Unes quantes instantànies del moments que han marcat el nostre 2014, sobretot el de la Barrufeta. Moments en família, els castells, la música i el violí, i l'arribada de l'Aleta a casa entre d'altres.
L'estrella fugaç és una foto d'una galeta feta per la barrufeta (que a més era boníssima) i uns spaguetti que fan la cua de l'estel... 100% handmade!

Ens veiem l'any que vé, salut per tothom i Feliç 2015!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

La Navidad ya está aquí, queremos desearos Felices Fiestas, y que podais disfrutarlas en compañía de vuestros seres queridos.

Este año nuestra postal de Navidad es un árbol de los buenos momentos. Unas cuantas instantaneas de los momentos que han marcado nuestro 2014, sobretodo de Barrufeta. Momentos en familia, los castells, la música y el violín y la llegada de Aleta a casa entre otros.
La estrella fugaç es una foto de una galleta hecha por la peque (y que además estaba buenísima) y unos spaguetti que hacen la estela... 100% handmade!

Nos vemos el año que viene, salud a todos y Feliz 2015!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari!

 
Cerca'ns a Google+