Siguenos en Picasa Instagram Pinterest Siguenos en Picasa

24 de gener 2014

Viatgem Plegats... a Eurodiney!Avui estreno "secció" al blog! Viatjar és una afició que ens agrada molt a casa, tot i que últimament no la practiquem gaire... fa molt temps, vaig engegar un grup a Flickr que es diu Viatgem Plegats, on compartir fotos dels viatges de tota la gent que hi vulgués participar. Com que ja gairebé ni entro a Flickr, m'ha agradat molt la idea de recuperar el concepte de Viatgem Plegats, i aplicar-lo aquí.
A partir d'ara intentaré fer entrades regularment amb els viatges o escapades que fem, sempre en clau fotogràfica, no podria ser d'altra manera ;-)

Per començar, el regal del Pare Noel de la Barrufeta, que la va convidar a anar a Disney per conèixer a la Minnie en persona (o en ratolineta)!!!

Disneyland París és molt ple les dates de Nadal, però ho compensa tot l'ambient nadalenc que hi trobes, que el torna encara una mica més màgic del que és habitual... us deixo amb un petit recull fotogràfic, benvinguts a Viatgem Plegats!

♥♥♥

Hoy estreno sección en el blog. Viajar es una afición que nos gusta en casa, aunque últimamente no la practiquemos demasiado... Hace mucho tiempo, creé un grupo en Flickr llamado Viatgem Plegats, donde compartir fotos de viajes. Como ya casi no entro en Flickr, he trasladado la idea de Viatgem Plegats aquí, al blog.
A partir de ahora intentaré publicar regularmente sobre los viajes o escapadas que vayamos haciendo, siempre en clave fotográfica claro!

Para empezar, Papá Noel le hizo el regalo a la Barrufeta (Pitufina) de conocer a Minnie en persona (o en ratoncita).

Disneyland París está lleno de gente durante la Navidad, pero el ambiente navideño que encuentras lo compensa, ya que lo hace aún más mágico de lo habitual.
Os dejo con mi pequeño resumen fotográfico... Bienvenidos a Viatgem Plegats!


I com no... l'esperada trobada de la Barrufeta i la Minnie!!!
Y como no... el ansiado encuentro de la peque i Minnie!!!

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari!

 
Cerca'ns a Google+