Siguenos en Picasa Instagram Pinterest Siguenos en Picasa

02 de desembre 2016

Benvingut desembre! ♥ Calendari d'Advent 2016




Si hi ha una cosa que m'agrada del novembre, és començar a preparar el calendari d'Advent per la Barrufeta. Aquest any ella comptava els dies que faltaven per arribar al 1 de desembre!
La veritat és que aquest any ens ha donat molta feina preparar-lo, però la cara d'il·lusió quan l'ha vist fa que totes les hores invertides valguin la pena!

Si hay algo que me gusta de noviembre es empezar a preparar el calendario de adviento para Barrufeta. Este año ella contaba los días que faltaban para llegar al 1 de diciembre!
La verdad es que este año nos ha dado mucho trabajo prepararlo, pero su cara de ilusión cuando lo ha visto hace que todas las horas invertidas valgan la pena!


L'arbre està fet de branques de bambú que vam recollir, tots els paquets i l'estrella de l'arbre estan fets amb tela, una tela de patchwork que vaig veure i em va enamorar.

A dins els paquets, cada any hi ha menys llaminadures i en canvi més notes d'activitats per fer en família durant el mes de desembre, per exemple hi tenim:
- Despertar a en Rudolf, el seu ren musical que canta la cançó de Rudolf the Reindeer i que només surt de desembre a Reis.
- Fer galetes de Nadal pel Pare Noel.
- Anar al cinema.
- Nit de pizza, peli i crispetes.
- Muntar i decorar l'arbre de Nadal.
- Sortida a visitar algun mercat de Nadal.
....
I per suposat, també alguna llaminadura, material per dibuixar, truquets de màgia, ...

Aquest any n'hi ha un de molt especial... el dia 17... que compleix una promesa que li vaig fer fa un parell d'anys i que em fa especial il·lusió a mi. Ara sóc jo la que compta els dies fins a arribar al 17!

El árbol esá hecho de ramas de bambú uqe recogimos, todos los paquetes y la estrella del árbol están hechos con tela de patchwork, una tela de la que me enamoré a primera vista.
Dentro de los paquetes cada vez menos chuches, y más notas con actividades para hacer en famila durante diciembre. 
Algunos ejemplos: Despertar a Rudolf, el reno musical que canta la canción de Rudolf the Reindeer, hacer galletas para Papá Noel, ir al cine, noche de pizza, peli y palomitas, montar y decorar el árbol, salida a visitar algun mercado de Navidad, ...
Por supuesto también alguna chuche, material de dibujo, truquis de magia, ...
Este año hay un día muy especial, el 17, que cumple una promesa que le hice hace un par de años y que me hace especial ilusión a mi. Ahora soy yo la que cuenta los días hasta el 17!


Aquí la Barrufeta obrint el paquet del dia 1.... benvingut de nou Rudolf!

En las fotos, Barrufeta abriendo el paquete del día 1.... bienvenido de nuevo Rudolf!!!


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per deixar un comentari!

 
Cerca'ns a Google+